VÅRA TJÄNSTER

1. Privat och företagsflytt

Konstant Hundra Procent hjälper er med flytten oavsett om ni är privatperson eller företag. Vi utför uppdrag lokalt på Åland och även till/från Sverige, Finland, Danmark och Norge.
Om det gäller en längre flytt utanför norden så hjälper vi gärna till med att förmedla kontakter till pålitliga aktörer.
Flytt till och från sommarstugor eller hus, belägna på någon av öarna i vår vackra Åländska skärgård, ordnar vi i samarbete med ett företag med samma värderingar som oss, läs mera om tjänsterna på http://www.shipland.ax/

2. Packning

Ibland räcker varken tid eller ork till att packa ner det som ska flyttas och då hjälper vi gärna till. Vi emballerar, plastar in ömtåliga möbler och packar ner allt annat med omsorg så att allt är helt när det kommer fram till den nya adressen.
Vi demonterar även möbler och tar ner lampor om så önskas.

3. Kartonger

Vi säljer eller hyr ut branschens ”riktiga” flyttkartonger med måttet 56 X 33 X 40 (LxBxH).
Vi har även kartonger anpassade för tavlor.

4. Tömning och bortforsling

Livet är fullt av oväntade händelser och skeenden, och ibland kan det uppstå ett behov av att snabbt och effektivt behöva tömma en fastighet.
Det kan handla om ett dödsbo, fastighet som skall säljas eller annan omständighet.
Vi koncentrerar oss på det vi är bra på, och tar hand om dina saker på sättet du önskar. Vill du att de ska återvinnas, så för vi dem till återvinning. Vill du att de ska slängas, så slänger vi dem.
Vi utför våra tjänster med 100% sekretess, trygghet och värdighet.